baby kurang menyusu 😢

Hi mommies. Sy tgh runsing n sedih sbb anak sy dh nk masuk 4 bulan tapi mmg kurng sgt menyusu. Sy bg susu bf + fm. Klu bg susu fm tu, 2 ounz je dia mnm. Jarang sgt2 blh abskn 3 ounz. Klu bf pula, 10 mnt je dia dh stop. Paksa mcm mana pn dia xnk. Sy risau. Kenyang ke dia? Ape yg ptt sy buat supaya dia mnm susu lbh banyak? Helppppp 😢😢

3 Balas

hi mommy try jgn campur...BF je...mayb sbb campur kot dia kurang minum

3y ago

instant utk Izzlyfood ni maksud segera masak n sedia utk makan 😊 xde perasa tambahan...tnpa gula n garam..

sis jual ke produk ni?

boleh try ni