scan

Nk tya.. Last scan berapa weeks? Sy KK scan last 32w.. masa tu nurse baju biru yg suruh pergi scan n dia ckp nnti 36w kena scan lagi.. selepas 36w sy tya nurse yg sllu cek sy baju putih.. scan 36w bila.. sbb keesokkan sy dh 37w. Dia ckp xperlu.. kalau dh hari due tpi Blum branak baru scan..skrg sy jdi was2.. sbb masa last scan 32w. Doc xde explain ape.. cuma ckp ok kepala bby dh kt bwah.. sy PLK xtya byk sbb fikir 36w scan lagi.. skrg dh 38w.. trtya2.. bby dh msuk laluan belum... Dan tertanya2.. msa 32w tu baby boleh berpusing lg or x? Nk scan swsta pon rsa dah dkt due sgt.. dh cnfius ?

12 Balas

Sy baru lps scan mgu lepas.. Doktor ckp 36weeks mmg kene scan.. Nnt lagi 2 mgu kalau xbersalin lagi kene scan lagi..

4y ago

Itu sebetulnya.. sbb ruang Ada lg utk BBY pusing.. sy dorg xscan.39w songsang