Rasa sesak nafas..

Saya dah 35w3days.. Normal ke kalau rasa mcm sesak nafas bila baring mengiring.. Dada rasa sakit. Rasa mcm xselesa je bila baring.. mcam mana ya kalau kita nak tau kepala bby dh masuk laluan ke belom? Lpas tu usia kndungan yg skrg kdudukan bby akn bpusing lagi ke ? sy agk rsau sbnrnye.. Last scan haritu dkt klinik swasta masa 35w dktor kata kdudukan kepala normal kt bawah.. Next weeks 36w kne repeat scan dkt kk utk tngok kdudukan bby sbb masa scan dkt kk 32w haritu bby breech.. doakan baby sy kdudukan nye normal ye smpai bersalin nnti..

1 Balas

semoga dipermudahkan wakkk...kena rajin bawa bercakap ngn baby tau..pujuk2 baby...time sesak nafas baring mengiring..sy penah alami..sbb baby membesar..dan organ2 kita pun mmg la...semput juga..😂 kepala baby dh masuk laluan atau belum sy xpasti..tp melalui scan kalau sy la...kalau kepala baby dh d bawah dia xkan berpusing lg dh mommy...tunggu hari kejadian je lagi utk pop out..