Helppleasemom

Hi nk tanya berapa byk beg yg perlu bawa ke hospita utk bersalin ye? Atau 1 beg je. Campur semua? brg ibu brg anak? Nanti dalam LR kena bawa apa ye? Kena bawa beg x? Maaf tanya first mom.

20 Balas

Sy rasa better 1 beg ja, sy dulu bawa 2 beg renyah nak angkat. Barang sy pakai tak banyak pun sbb pakai baju hospital. Jgn lupa bakul utk letak makanan/minuman panas. Lagipun kes sy rumah dekat so kalau apa2 tertinggal sy boleh call suami.