perlu bawa berapa beg utk ke lr

hi nk tanya sy dah siap packing barang baby dan sy guna plastik ziplock,soalan saya nk kena bawa beg barang baby dan saya asing ke. atau pon just bagi barang baby yg sy dh ziplock tuuu shj? first mom takde pengalaman lagi huhu🥹#ingintahu #firstbaby #bantusharing

4 Balas

pengalaman sy, baju untuk balik je bawa. sbb nanti pakai baju yg diorg sediakan jugak. brg baby sedia dlm ziplock. at least 3 bag ziplock. pampers baby extra. brg mandi baby tk pyh kot, sbb bby mmg tk mandi selama stay dkt hspital.

11mo ago

gov hspital rasanya baby mmg tk mandi first day tu. lps baby keluar dri perut tu je sekali then dorg pakai kan baju. slama kena tahan, mmg dh tk mandi lps tu. balik tu sy terus mandikan

pengalaman sy 2org anak sblm ni..asing siap² baju n brg yg nk guna dlm lr..nanti nurse minta kt suami...bgtau kt suami yg mana..xla dia pening cari..😁

Pengalaman bersalin hospital goverment selayang di lr slpas bersalin pihak hospital memang bagi pakai baju bby yg hospital punya

bwk 1 beg je. bukan byk pon. nti nurse yg akn amek dri beg kite.