Beg ke hosp

Assalamualaikum ibu².. Ibu² bawa apaa jaa keperluan ibu dan baby ke hosp..sy masih blur nk bawa apaa😅tgok kt google mcm byk jaa brg nk kena bawa.. Pening sy🥺btw sy dh 34w.. Makasih #ingintahu #firstbaby#firstmom #pleasehelp

1 Balas

Ibu - ic, buku pink, cash on hand, sepersalinan pakaian & tudung utk discharge, toiletries, undergarments, tuala, maternity pad, selipar tandas, stokin, botol air, snack (biskut if lapar), powerbank. Baby - 4set baju lengan panjang seluar booties mitten, kain bedung, pampers. Pad, pampers bawa extra. In case kena tahan lebih lama.

2y ago

tkasih share info...❤️❤️