Helppleasemom

Hi nk tanya berapa byk beg yg perlu bawa ke hospita utk bersalin ye? Atau 1 beg je. Campur semua? brg ibu brg anak? Nanti dalam LR kena bawa apa ye? Kena bawa beg x? Maaf tanya first mom.

20 Balas

Sy pun first mon. Mulanya rasa nk asingkan je senang tp sbb fikir nnt suami la yg kena angkat sorg. So sy campur semua 1 luggage kecik. Mommy dgn baby. Barang husb pun sy bawak juga sbb stay hosp perlu teman. Pastu sy prepare car seat incase husb tak biasa pegang baby blh angkut dlm tu dulu.