Helppleasemom

Hi nk tanya berapa byk beg yg perlu bawa ke hospita utk bersalin ye? Atau 1 beg je. Campur semua? brg ibu brg anak? Nanti dalam LR kena bawa apa ye? Kena bawa beg x? Maaf tanya first mom.

20 Balas

sy bwk luggage beroda yg saiz kecil 20" tu je + 1 bakul untuk brg2 mcm flask air, minyak telon, krim panas ibu. dlm luggage tu pulak mmg ada 2 bahagian. so 1 bhagian baju2 baby, 1 bhagian lg brg kperluan ibu. nnt nk balik senang xgaduh nak berangkut bnyak2 brg. nnt nk pegang baby lg