Helppleasemom

Hi nk tanya berapa byk beg yg perlu bawa ke hospita utk bersalin ye? Atau 1 beg je. Campur semua? brg ibu brg anak? Nanti dalam LR kena bawa apa ye? Kena bawa beg x? Maaf tanya first mom.

20 Balas

bole x nk bwk luggage y jnis kcik to?sy pk nk bwk la tp malu plak...mcm nk blik kg plak

2y ago

Buat ape nak malu kalau lebih memudahkan awak. Nanti nak bersalin da tak sempat fikir malu ke ape da. Beg jgn jenis yg berat. Yg ringan je ye. Mudah awak nak angkat letak atas katil nanti.