Helppleasemom

Hi nk tanya berapa byk beg yg perlu bawa ke hospita utk bersalin ye? Atau 1 beg je. Campur semua? brg ibu brg anak? Nanti dalam LR kena bawa apa ye? Kena bawa beg x? Maaf tanya first mom.

20 Balas

1beg sya.1beg bby..sy bwa beg kcik ja mls nk usung byk2...bwa kain batik..sweeter..bju utk balik..pad..spnder bra ..tuala...brg mndy...utk bby..sy buat set2 bju lr...bju day 2 day 3...pmpes.tisu bsh..sy spey bntal kcik..tkt bby xdk alas kpla

2y ago

Beg ank je..pstu misi yg punggah cri baju bby..dy ambik bju pmpes n lamping bedung je..sluar dgn srung tgn dy tggl