Ada tak ibu2 di sini 39minggu 1 hari tapi x besalin lagi?

ni ank ke4 ingat kan awal la besalin tp mcm tak jer hahaha padahal aktif buat kerja umah, naik turun tangga hari2, siap hantar ank ke sekolah lagi… cuma minggu lepas jer x dapat nk hantar sbb perut da cecah staring…

2 Balas

Saya hari ni 38week 6day masih belom ada tanda2 , jalan itik sudah , squat sudah , naik turun tangga sudah , duduk butterfly pon sudah , nk bt mcam mna baby suka kut duduk dlam ni , bnyak kn berdoa je la , bnykkan pujuk baby , harap2 tk overdue sudah la

2y ago

Aamiin…

Huhuhu bertabahlah ye 😅