dilema nk anta ank sekolah

seronok bila tgok ank2 org smua dah gi sekolah, ank sy dh nk msuk 4tahun.. taska.. sy jnis ibu yg tak memilih nk anta ank kt sekolah mna janji die happy jumpa kawan2..masalahnya skrg, sy buntu.. suami pun mcm nk xnak je bg ank die sekolah.. sy skrg tgh pregnt ank ke dua.. sy fkir, klau hantar ank sulung ke sekolah, senang nk kelola ank kedua nt.. ape perlu sy buat mummies?stress ade, sedih ade.. ?

1 Balas

Tanya suami kenapa dia xnk hntr ..n trs trg kenapa sis rasa sis nk hntr...semua kena bwk bincang