masalah keputihan

Sebelum niy xda masalah keputihan.. tp bila pregnant niy banyak pulak keputihan.. mcm mna nk buat ya ibu2? Bahaya x? Keputihan biasa jer mcm air.. xda bau n x gatal.. cuma x selesa la rasa basah jer

4 Balas

Kna jmpa doc sb bole trkna jngkitn bby.. sy skrg dh 25 mnggu.. still ada lgi keputihan.. dh 5 kotak msuk ubt dlm vagina dn mkn antibiotik.. wlau xde rsa gatal sy ttp kna jga.. doc pesn sblum nk bersalin bgithu doc nti akn dpt antibiotk.. so skrg sy jga pemknan dan psti kn tukr pnty liner stiap 4 jam.. jgn pndang ringn pd keputihan tu..

Sy ada terbaca normal keputihan bertambah semasa hamil sbb perubahan hormon.. Tp kalau keputihan tu bertukar warna, gatal.. Bgtau nurse atau dr

4y ago

Ya.. sy rasa mgkin sbb bdn penat td.. mlm niy dah rehat dah kurang banyak dah.. thank you sis..

sis alami keputihan tu sampai bersalin x?sebab sy pun ada masalah keputihan.check kat kk xde pa2.tapi still risau sebab anak 1st

Bhaya... Ni dipnggl gbs positive... Bila check up tolong info dgn misi... Bahaya untuk baby.. Jangkitan kuman