gunting rambut

Nak tnye btul ke time pregnant tk boleh gunting rambut..Ada yg ckp tk elok time prgnt gnting rmbut..

23 Balas

Boleh je sis..tambah lagi time preggy ni rmbut boleh jadi menyemakkn..😂

Boleh jer mommy...x de kaitan pn la mommy...jgn pk sgt la...huhu

Sya bedal potong je.. Klau tk potong rambut tebal sakit kepala

Boleh je. Bila pregnant rambut akan lebat best untuk potong

Sy baru je gunting 2minggu lpas..gunting sendiri..😂

Apa yg tak elok nya?

gunting je..

Sy dah potong pendek mcm misha omar tu ha. Panas sgt cuaca skrg. X tahan. Kalau boleh masa berpantang pun nak rambut pendek mcm ni. Senang nk uruskan sbb cepat je kering rambut. Sbb sy jenis jd pening kepala kalau rmbut basah2 tak kering sepenuhnya. Takkan masa berpantang hari2 nak on hairdryer kn. Hahahaha. Mandi pun rasa mcm segar je bila air kena kulit kepala byk2.

Boleh je

BOLEH