gunting rambut

Nak tnye.. Org prgnant, bley gunting rambut x??

19 Balas

Ikut lah pada seseorg tu smda nk potong rambut ke tidak . Tak berdosA pun , cuma org dulu2 tak bagi sebb senang masa berpantang nnti blh sanggul rmbut , mak sy tk bagi potong ,, wlpun rmbut dah lebih punggung .. Masih okay lagi , sy ikut je ckp mak sy .. Hehe dengar je cakap mak~

Boleh.. Owg tua² cakap tak boleh tu sbb.. Bila pantang nnti nk kena ikat rambut tinggi.. Kalau pendek mcm mna nk ikat kn.. Nk ikat tu utk elak sakit kepala n masuk angin semasa pantang..

4y ago

Spa yg cakap angin masuk ikut tapak kaki?? Yg info tu cakap masuk ikut ubun² rambut...

Boleh.. Tapi org tua slalunya xbg... Sbb nanti time pantang susah nak ikat rambut yg pendek2... Tu je la kot...

Boleh.. Tapi nanti dlm pantang tak leh bunjut .. Kalau tak bunjut rambut angin masok.. Takot nya boleh buat bisa2 Badan..

4y ago

Ooo.. Mcm to.. Ptong skit jela..

Saya pun potong jea rambut pendek mcm lelaki.. Sebb sekrng saya kuat peluh.. Rimas jadi yea.. 😁

Saya potong je rambut.. Pasal dah rimas.. Lagipun saya memang kurang rambut panjang2 nie.. Hehe

Boleh.. sya potong masa 12w paras bahu... So agak2 bersalin nnt rambut dah panjang blh ikat dah

https://chat.whatsapp.com/CQ3W9li20Qj2mzuHZeCkxs Gp wssp, berminat boleh tekan link ☺

klau mak saya bising,sbb dlm pantang kene ikat tegang2 biar angin tk masuk kepala

4y ago

Ooo.. Mcm to ea.. Ok2.. Tq..

Boleh sy baru je ptong pndek sbb ggur dgn klemumur stress tngok..

4y ago

Kn.. Sme la.. Rse rimas plk..