Buasir berdenyut

Nak tnye ada ke ibu pernah ada pengalaman mengandung buasir.sy preggy 6 bulan.sy kene sembelit truk lepas kena makan ubt iron 2 biji..buasir trkeluar & luka berdarah..buasir kene msukkn..lepas msuk luka berdenyut2..dh pakai ubt supp & sapu. Still xberkurang ..rasa mcm buasir stage 3 ..ada yg ada pengalaman msuk hspitl ke sbb buasir..or pe treatment yg ok..smpi buang angin pun jdi sakit kat tmpt luka😭

4 Balas

beli ubat HPA. ubat sapu ala2 mcm gamat. saya prnah pakai elok. ada jgk ubat pill utk makan. berkesan. cuba puan try

2y ago

yg pill tu saya tk pasti preggy mom boleh mkn atau tk. yg ubat sapu tu boleh jee puan sapuu