Buasir lepas bersalin

Hello mommy, sy nk tnya siapa tau mcm mana nak smbuhkn buasir ni atau ubt buasir apa yg sesuai untuk ibu mnyusui dah sebulan asyik berak darah dan pntat pedih mcm luka tiap kali berak🥺🙏 ##SeriusTanya #bantujawab

4 Balas

lamanya berdarah sampai sebulan awak 😭 better jumpa doktor dulu, tindakan segera amat digalakkan sebab sakit sangat ya boleh bawa ke pengsan tu .. rawat yang luka tu dulu , saya pun sama , lepastu baru saya consume nona roguy untuk lembutkan najis, pyhto harmoni boleh check dkt https://eshop.nona2u.com.my/phyto-harmoni

Bnykkn minum air masak dgn makan buah oren sayur hijau. Klau dh smpai berdarah tu kne jumpa doktor

Sampai berdarah sebulan tu, ada jumpa doktor ke?

4w ago

Hmm.. jaga makan tak? Jika berlarutan, jumpa doktor lain

kesian nya knp tak jumpa doc?