NORMAL KE TAK?

Nak tnyak mommieess, bby dh 4 bulan tapi susu still dlm cicrle 3oz, berat pn x smpai 1kilo naik, before timbang 2-3 hari lps ada demam, flu n sikit batuk, patut ke tukar susu? Skrg bby mnum formula je dh stop bf, sejak keja susu supply krg so i decide to stop je la.. Ada kaitan ke dgn stop bf? Atau demam? Nak tuka susu trus ke tnggu sebulan lagi dlu? nak tnyak jugak exprience mami dalam ni

1 Balas

baby sy masuk 3bln susu dh minum 4oz..minum pun on demand lapar je bagi. malam awak kena bagi minum susu juga kalau nak berat naik cantik.