Susu ibu keluar sikit sikit.

Hi ibu2, nk tnya. Kat sini de sapa2 pernah mengalami susu ibu keluar sikit lepas stop breastfeeding 3 thn. Bila picit keluar sikit2. Pump tak keluar pun, skt adalah. Anak dh 3 tahun x breastfeeding sebab memang low supply dan susu ibu stop mcm tu je so tukar kpd formula.

1 Balas

saya bf anak sampai anak umo 3 tahun sbb susu ada kalau x kasi bengkak susu..tp lepas da nekad utk stopkan..xde pulak susu keluar sikit2...da 2 tahun da stop yer..myb puan blh check dgn dokter terus...