scan gender

Nak tnya mumy semua.kalau 17week rasa2 dh nampak x gender anak dalam kandungan..exsited pulak rasa..

17 Balas

Kcik lg tu...nk puas hty tggu 24w..nmpk la buger atau pistol jelas sikit..klu 17w tkt xclear last2 kna repeat blik nty

Scan awal kdang nmpak tak jelas sgt, elok 20-24 week mcm tu.. tu pun doakan baby bg kerjasama 😂😂

Sy scan 20w bby xmau tnjuk, puas jgk doc cri semua sudut xnmpk😅pastu scan 28w baru nmpk bebird dia.

Scan around 20 weeks. Dah boleh nmpk. If awal sgt.. Nnt tak dapat trace

Saya nampak dah masa 17w. Tapi doc cakap double confirm semula masa 24w.

20weeks buat detail scan terus. InshaAllah boleh nampak gender baby

Dah nampak , tapi kalau nk jelas lagi scan masa 20weeks keatas 🥰

Better scan bila da 19w ke atas sis. Lebih jelas lagi² klah baby boy

4y ago

Btul jgk kn sis..

Insya Allah nmpk sis..sbb aritu 17w sy da taw jantina .

4y ago

Inshallah amin...

Biasanya belum lg nmpk. Nnt try scan gender masa 20w

4y ago

Klu baby bh kerjasama ok je tapi takutnya dia kepit jadi tak nmpk. Tambah lg klu 17w tu baby masih kecik