Scan Week 17

Hai semua. Nak tnya week 17 dah boleh nampak ke kalau scan gender. Nak tggu week 20 rasa lama nya x sabar. Hehe

5 Balas

Boleh nampak, tapi doktor won’t be too sure la. Tgk jgk baby tu bg tunjuk ke tak. Mine, doktor boleh je cakap whether it’s a boy/girl, cuma dia cakap let’s wait until next scan utk betul2 sure.

Sy nmpk jantina baby masa 16 weeks, tp ikut nasib juga. Masa scan tu baby terkangkang terus jadi boleh nmpk. Klu baby tk bg kerjasama tk boleh buat apa

sy bru pas scan 17week .. xjelas sngt .. doc soh repeat time 20weeks 😅

Klau lelaki mungkin dh blh nmpk.. Tp klau perempuan x jamin lg

boleh