Baby Gender

Kat klinik swasta scan bukan main aktif baby , terkangkang2 tp x nampak gender langsung 😂 Doktor ckp kebiasaannya bila baby dh terkangkang mcm tu tp x nampak gender ni baby girl . Tp takut nak berharap sangat huhu . Mommy2 ada tk yg pernah bt scan x nampak gender tp bila lahir baby girl ?

2 Balas

Hai. Hampir taknak gender tapi doktor dapat detect. Tapi sama saya pun tak berharap so beli baju colour untuk unisex

Hi ibu2. berapa minggu prgnant blh scan gender baby ye? ramai jgk ckp 15w, 16w dah nmpk. Excited plk rasa 😀