gender

20weeks dh,tp gender xdpt tahu lg.. ? hurm rasa2 mcm girl jugak ni. kalo boy awal2 lg nampak senapang kn ?

2 Balas

Saya masa scan 18w pun tak nampak juga lagi.. Esok scan 29w,kalau baby nak tunjuk boleh la dpat tau gender apa..

5y ago

Tahu takpe.. Nak scan swasta malas sgt 😅

Better 24weeks nanti terus buat Detailed Scan. Bleh check semua. 😊

5y ago

aah. selalu buat detailed scan dlm weeks 24w tu juga. saja la td dah alang2 scan kk,tnya doc kot dh npk. biasa 18-19 w dh npk da. ni x npk lg.. xpe la tunggu lg sebulan 😅 sng nk bli brg