17week 3day scan gender

nak tnye ade tak sesiapa da scan gender ? ade yang nampak da ke 🙈 . skrg nie 17w 3d saya scan jumaat nie 18w 4d harap bby bgi kerjasama 🥰

8 Balas

Sy pun 17w tpi better 20week above check details terus. Takut buang duit kena scan 2/3 kali sbb ada yg tak nampak, ada yg check gender laki tpi 20week details scan pmpn pulak. Tpi kalau tak sabar nak scan takda masalah 🤭

I scanned 13 weeks hari tu doctor dapat detect dah tapi samar samar 16 weeks doctor scan sekali lagi terus dapat confirm hehe cuma kena golek golek baby dalam perut sebab dia berenang laju sangat huuu good luckk ♥️

Scan 20W ke atas. 17W memang dah nampak, tapi sebab kecil lagi doktor akan check next check up juga. Kalau baby boy senang detect, baby girl nak due pun was-was lagi

sya scan 17week tp baby x bgi kerjasama.. tutp pulk dia lama dr cari tp xpe la tunggu 28week terus sekali minum air gula hehe

Saya sudah, scan masa 18W. Memang jelas dan nyata dia tunjuk. Tak berselindung langsung

sy dh prgi hri tu ..blom nmpk lgi..dktr suruh dtng 20-21 weeks baru nmpk

saya.. scan² terus nampak.. dok harap girl wlpun nmpk pistol lagi..

boleh nmpk dah