Scan gender baby

Saya dah 17week , dah boleh scan gender kee ???

2 Balas

Dah boleh sis . Nanti 24-28 weeks details scan boleh nampak gender & etc and around 30-34 weeks sis buat 5d scan akan nampak gender lagi . 3 kali confirmation gender . Kalau rajin lagi buat la scan biasa dalam 35-37 weeks sebelum bersalin . Mcm saya suka kumpul buat collection , biasa la anak first .

scan gender ni start dari 15w ke atas , kadang ada yang dah nampak dah jantina, ada yang mula² nampak macam girl , tiba² scan 30w ke atas , nampak bebird 🤗😂