Barang Baby

Nak tnya lah kan.. Rasa2 dlm planing nk beli brg baby kan.. Kelengkapan apa eak yg perlu beli dulu... Cer momy kongsi sikit dgn momy cha ni...

17 Balas

Mommy boleh buat list dlu brg penting yg nk kene beli, 6t xde la kelam kabut sgt kn...beli perlengkapan baby mcm tilam baby, napkin, bedung baby tu ke, mitten n sock, bju baby pn dh boleh start nk usha2, tp utk newborn x digalakkan beli byk sgt sbb baby nie dye cpt membesar...takut 6t xsempat pakai pn dh x muat...🙂🙂

4y ago

Btol bby cepat besar.saiz nb dlm 3@4 psg je.