Baby boy ke girl?

Hai ibu2, nak tanya kalau macamni baby boy ke girl ya? Masa mula2 scan 16weeks nampak boy, kali kedua scan 20weeks nampak girl pulak sb doc kata taknmpk penis.. takpasti boy ke girl? Gambar yg ini masa scan 20weeks doc kata girl, mmg benjol2 mcmtu ke?

Baby boy ke girl?
8 Balas

kdg2 yg benjol tu tali pusat. sbb tu senang keliru klau xnmpk jelas

biasa benjol² boy .. anak sy girl leper je dlm scan .. heheheh

Mcm boy jeerr .. benjol2 mcm telurrr ja tuhh😋

Berapa week boleh scan jantina ya

sy pun scan mcm ni taktau boy ke girl

2y ago

Doc ada kata boy or girl ke sis?

nmpk mcm boy 😅 tpi mgkin btol girl

2y ago

Kan.. nmpk mcm telur pun ye, tp takde pulak nmpk penis nya kali ni.

Mcm boy