Gender baby

First scan 28w nampak girl doc cakap nampak mcm 3 line .. 32w scan nampak girl jugak .. 34w scan nampak girl jugak .. last scan dekat kk 36w scan dia cakap nampak boy 😐 .. yg mana 1 betul hah ? Mengharap sgt girl … ada yg pengalaman cmni tak .? #jangankecam 🫣

1 Balas

kalau ayik scan dpt girl tiber lelaki ni...kot tali pusat🤭🤭🤭 tp ade org kata kalau scan perempuan awal" ni Masih bole kena scam😆 tut" kluar lelaki