Gender scan

Hi korang.. nak tanya pasal scan gender baby, pagi tadi sy scan di KK.. doc cakap nampak 3 line tanda nya baby girl. So sy nk tanya kalau betul baby girl mmg akan nmpk 3 line ke? Ke boleh ada kemungkinan baby boy cuma dia kepit tu yg x nampak?

2 Balas

Try check dkt swasta.. kalau baby dh 20 weeks plus.. yg bwh tu kalau laki mmg nmpk pistolnye.. sb dh fully developed.. tp kalau x nmpk pistol.. n dr ckp girl..kmgkinan blh jd girl/boy.. tp kngkinan besa blh jd girl

12mo ago

Welcome..Alhamdulillah sis.. moge sis n baby sihat sentiase.. n dipermudhkan urusan.. amin

xtau nak cakap sis😅cousin sy 3x scan doc cakap laki. last2 kluar girl. tp dia mmng harapkn girl sbb dh ada ank 3laki.