Pendarahan Selepas bersama Suami

Nak tanya, saya preg 2 bulan. Semalam malam ada having sex dengan suami okay je. then harini ad.buat lagi. tiba ada darah keluar banyak sangat. sampai tembus cadar toti and tembus katil. Darah cair tapi banyak. warna merah. Now pakai pantyliner sbb darah still slowly keluar. Ada sape2 tahu sbb apa? sbb now takde rasa cramp atau sakit apa2. cuma risau tgk drah ni.

20 Balas

pergi hosp sis..sy slps bersama suami trus bleeding.smggu lps tu keguguran.

5y ago

alhamdullilah pergi hospital. scan baby semua okay. heartbeat semua okay. doc bg injection then bg duphaston makan 3 kali sehari. thank you sis 😊