Berdarah Selepas Bersama (belum Pregnant)

Assalamualaikum semua.. Nak tanya normal atau x selepas bersama suami berdarah? 2 hri lepas waktu subur saya.. Then smlm saya ada brsama suami.. Lps hbis brsama saya ke toilet, kencing n bersih kn diri.. Saya dapati keluar lendih warna merah seakan coklat(keluar sikit) then petang td tiba2 tgk pantiliner ada tompokan darah.. :( normal ke? Ada sape2 tahu boleh x share?

1 Balas

Suggest sya sis g klinik check dulu kot pregnant sya pon pernah mcm tu bila g klinik 9w dh pregnant 😅padahal sebulan sblm tu DH pernah period sekali so Tak tahu I pregnant memandangkn Ade tompokkan darah sya terus g klinik takda sakit just darah tu je sya risau then Ade sikit jangkitan Kat air kencing but Tak serious sikit je dctr said no need to worrie

4y ago

Klinik tutupkh? G hospital lh sis klu takda klinik buka sini Kota Kinabalu semua klinik buka sis klu Sana takda klinik gov or swasta g hospital sbp takut pregnant Tak Tau Kan SSH nnt