2nd pregnant

Nak tanya sapa2 yg ade experience...saya 29hb april baru lps keguguran..smlm buat test n positive pregnant even sepatutnye period next week....sbb kan pnh keguguran saya ade rase risau...nk tye pendapat kwn2 saya kene tunggu missed periid next week or terus checkup..risau sbb pernah ade history kan..tq in advance ?

2 Balas

Boleh pergi checkup. Sebaiknya. Sbb sis pun risau berulang kali. Sebaiknya jumpa doktor dan tanya untuk kuatkan rahim sekali

Nak lagi kepastian, test lg lepas miss date period tu 😃