gastrik

Hai semua. Saya nak tnya, ade tak mommy2 yg kene gastrik masa pregnant ni? Klau ade, nak minta share ape symptom dia ye? And apa cara nak kurangkan rase sakit tu? Tq in advance ♥️?

2 Balas

Awal prgnt ada. Perut sakit sebu memanjang. Mkn kerap minom susu

4y ago

Depends org jgk. Mcm sy lps pregnant xleyh minum susu wktu perut kosong. Ada yg ok je bila minum.

Sy kena 2minggu..

4y ago

Pedih bawah dada..kt tempt hulu hati.kdg2 ok kdg2 dtg angin tu sakit smpai tndg katil..ada smpai muntah pitam kna g injec