protein 1+ dlm urine

Ade sesiapa pernah ade result urine mcm ni..smlm br discharge hospiral, hr ni checkup dgn doktor pakar kkia..bp, hb dan cantik sangkut pulak dkt urine sampaikan kene buat test urine 2kali sbb pakar nak tau jg..akibatnya dah kene check urine dkt kkia selang sehari...ade cara ke nak cantik kan urine selain minum air kosong n barli kosong..

protein 1+ dlm urine
2 Balas

Sy try up status ni ea.. emm..Ada mommies yg mengalami mcm mommies ni x?? Hrp ada yg blh share pnglmn ngn mommies ni.. 😉✌

nurse ajar, mula2 minum air byk.. masa nak ambil tu.. kencing dulu.. kemudian cuci betul2.. yg lebih tu baru ambil.