Assalamualaikum , maaf bertanya . Sy pernah keguguran bulan 8 tahun lpas

Kandungan masa tu dlam 5 bulan ( second trimester ) . N doc bgtau kne kosongkn perut 5 bulan . Dan skrang sy pregnant semula ( 6 week ) . Ade ke yg macm sy ? Sy risau ade risiko . Dah g hosp sbb spooting . N doc dan scan prut , scan bawah alhamdulillah nmpak jntung baby . N sy nk tanye ade ke yg mcm sy . Sy risau ade risiko ape2 . Trima kasih☺️#bantusharing #mommybuntu #Nanya

2 Balas

saya nak tanya ada x sape2 pernah alamai mcm sy dan 6 bulan ..asyik keluar darah tapi perut tak sakit...da jmpa doc tngok jalan tak buka lagi dan uri pun ok jer kat atas...tapi hati tetap risau darah kluar banyak nie

3y ago

sis jumpa dok kt klinik ke hospital ? g kecemasan terus ckp kluar drah . n doktor pasti akn bgtau sbb ape kluar drah , biasa doktor akn bg ubat untuk kuatkan rahim .

budak mandi dara bilang orang tua2 dulu perbanyakkan doa je😘😘