Scan or tunggu lgi 2 week

Sye buat upt naik double line n kira² bru 4 week..perlu ke sye jumpa doktor sbb sye nk confirmkan n sye keje kilang 12 jam diri ingat nk cuti awal..ade sejarah keguguran 2 x ( oct 22 n jan 23)#ingintahu #pleasehelp

Scan or tunggu lgi 2 week
1 Balas

double line tu dh kira pregnant sis. kalau pg klinik, nak buat early pregnancy scan pon xnampak apa lagi. tgu lagi 4w bru pg scan kt klinik swasta. kalau awk risau amek je cuti 4minggu dulu sblm pg checkup. nnti dh msuk 8w dh pg scan bru mntk mc ke surat ke ape ke dkt doctor utk rujukan majikan utk cuti ke ape ke.

12mo ago

tu la..tdi sye g klinik jgk..buat ujian darah je b hcg tu..scan pon doktor ckp tk nmpk lgi