baby bump

Hi nak tanya para mommies sekalian, weeks berapa ye baby bump boleh nampak? Ni kandungan pertama jadi sy tak boleh bezakan ni baby bump ke ataupun perut sy yang buncit? ???

37 Balas

5 bulan biasanya da nampak sikit . Mcm sy betul2 nampak masa 7 bulan sbb sy rendah haha

Sy da 6 week, nampak da.. tapi buncit bump la.. btw sy sejenis kulit perut tebal..

Sya mengandung 7 bulan baru ada nampak baby bump. Baru org perasan, and tanya.

Sy 3 bulan ramai tegur baby bump. Sebab kata dorg sy kurus so senang nampak.

4bln nmpk bby bum..klu nk mcm bola sepak tu now 7bln..mmg mcm bola btl

Sy dah masuk 4 bln skrg tp semua kwn2 x perasan sy pregnant 🤰🏼

Depends on individu jugak sis. Ada sesetengah org 4bulan dh nmpk

Tgk badan. Mcm sy berisi. Nk masuk 4 bln pun x nmpk apa lg.

Sy 3bulan dah nampak..nie cara jalan pun dah berubah😅

Kandungan 1st mcm akk dlu 7 months baru nampak baby bump