baby bump

Hi nak tanya para mommies sekalian, weeks berapa ye baby bump boleh nampak? Ni kandungan pertama jadi sy tak boleh bezakan ni baby bump ke ataupun perut sy yang buncit? ???

37 Balas

saya firat baby 6bulan baru nampak baby bumb anak kedua ni 4bln lebih dah macam 7bulan dah 🤣🤣 tak same biasanye ikut badan juga

Saya nak masuk 4 bulan. Perut still kempis. Duduk pun sama tak nampak. Sampai suami tanya bila nak nampak perut 😂

Sy 5bln br nmpk tu pn kalau pakai baju besar mmg org tktaw tgh preggy. Dh masuk 6 bln br org tegur nmpk baby bump.

Baby bump ni ikut faktor physical awk, sis. Saya baby bump nmpak ketara 10 weeks tp tak lah besar mcm 5 bulan tu.

4y ago

betul. mcm sy tgi 145 mmg cpt nampak. padahal baru 3 bln mcm org 5 bln pregnant 😅

sy 6 bln bru nampak hehehe kalau tk dlu pergi KK nurse dpn pn dok tny "dtg utk sakit apa yer" hehehe

5 bulan . tapi badan saye kecik so 6 bulan baru nampak 😂 bila dah 7 bulan ni lagi besar n berat 🙂

Sy skrg 5 bulan lebih bru betul2 nmpk and keras.. dh rasa berat sikit, jalan pn dh mcm penguin 🤣

slalunya 4bulan keats...klu tgok blik apps ni, dia ad bgtau janin besar ap pda kndungn ikug mggu...

Sayaa badan berisi 5bulan tak nmpak sgt.... Mcm perut buncit jeee.. Tpi perut dah rasa keras...

Saya nak masuk 6 bulan baru nampak bump. 😅 orang kata anak pertama mmg tak nampak sangat hehe