Hospital bag

Hi nak tanya, over sangat tak beg hospital saya ni untuk ke hospital kerajaan? Haha. Atas sekali beg labour room - baju baby & makanan etc. 2nd barang baby, bawah beg mummy untuk masuk wad.

Hospital bag
23 Balas

masa saya bersalin tahun lepas (hospital kerajaan).. saya cuma bawa pakaian baby sepasang, pamper 2,kain bedung, topi dn sarung tngan baby.. utk ibu pulak baju, kain sarong dan stokin.. sbb pihak hospital dh sediakkn brng2 yg lain.. kta cuma sediakkn brng utk discharge saje