Hospital bag

Hi nak tanya, over sangat tak beg hospital saya ni untuk ke hospital kerajaan? Haha. Atas sekali beg labour room - baju baby & makanan etc. 2nd barang baby, bawah beg mummy untuk masuk wad.

Hospital bag
23 Balas

klu kat tmpt sy, utk labor room cuma baju baby tanpa seluar,kain lampin & bedung shj boleh bw.pastu sepasang baju ibu & baby(utk discharge).yg lain mknn,brg baby(pampers & wet wipes) & alat mandi.3 anak sblm ni kena tahan scn lepas lahir so, biasa sy standby lg bbrp psg baju utk ibu seminggu.tp klu musim covid ni x pasti ibu boleh duduk skli nti