Baby meneran

Nak tanya, normal ke baby umur 1 bulan kerap sangat meneran sampai merah muka tapi x buang air besar pun?

23 Balas

bby meneran ad 3sebb sis . membuang najis . merenggangkn bdn2 otok dy . dn meneran angin untk kentot . kita yg dewasa ni pon kdg bgun tido pon nk mengeliat apth bby . dy proses pmbesaran bdn . lps tu xsemua kentot tu senang je kelua . kdg kne gerk2 kn bdn sikit n tern sikit bru kentot tu nk kelua . uhuhu .