Scan tak nanpak kantung baby

Nak tanya mummies, Saya baru 4 weeks pregnant. Tapi haritu pergi clinic scan tak nampak. Kantung baby pun tak nampak. Orang cakap paling2 akan nampak kantung baby, tapi saya tak nampak masa scan. So doctor surih scan semula 8weeks nnti. Ada tak yang mcm saya ?

25 Balas

sama seperti saya, awal scan memang tak nampak sehigga KK rujuk saya ke Pusat Bersalin Berisiko Rendah Putrajaya. Alhamdulilah bila scan dari bawah....Elok jer dia duduk kat dalam rahim tu....Dr pakar tu cakap mungkin sebab lapisan daging atau lemak ibu tebal😅

6mo ago

masa tu berapa minggu sis?