Saya tadi pergi KK scan baby tak nampak ada kantung je, pregnant dah 5minggu lebih

Scan nampak kantung je

4 Balas

Normal lah tu. Baru 5w kan...nanti repeat scan balik masa 8w keatas, blh nmpk janin & heartbeat. Jgn stress2 ok ☺️

Yes completely normal, awal lagi. Scan again 8 / 9 weeks or 9 / 10 weeks time baru nampak janin and heartbeats❤️

saya dh keguguran pada 2/7 anak kembar rupanya doakan saya cepat baik😔

2y ago

takziah sis..keep strong yee..

normal sis , sy 9 weeks baru nmpk , masa scan 7 weeks kosong

2y ago

risau n fobia.. dulu first pregnancy pon takde bleeding, tapi bila scan kantung dah kosong.. 3 minggu lepastu gugur