Scan 8weeks tak nampak janin

Scan 8weeks tak nampak janin,ade tak mcm ni. Kantung ok tak mommies tgok. ? Dri first scan n, 4/7 last scan dgn pakar O&G ... sy risau sgt ,tapi hati kuat ckp baby sy ad 😢

Scan 8weeks tak nampak janin
4 Balas

Hai sis, doktor kata normal x? Takpe nnt repeat scan kan? Saya masa 6w4d dh nmpk baby & heart beat. Gambar sis no 4 tu 31w4d?? Bentuk kantung pun nmpk lain drp gambar 1,2 & 3.

2y ago

tunggu je repeat scan..jngan pikir bkn2..sye pon mcm sis..scan 6w2d nmpk kantung je..scan mase buat buku pink 8w1d xde nmpk bby pon lg..doc ckp tngu 12w repeat scan..bru nmpk bby bgerak..tapi xdngr jantung pon..8/2 baru ni bru dpt dngr degupan jantung..n start rase dia bgerak sbb dah 16w..doa yg baik2..jngan stress..

maaf awak nak tnya awak dah repeat scan ke sy kes mcm awak 🥲 tapi sekarang turun darah doc suruh tggu 2 minggu lagi repeat scan

2y ago

sama mcm sy..dh mkn ubat kuatkan rahim dh 3hari..27/2 nnt repeat scan..masa scan aritu 6w/5d nmpk kantung je.

Scan 1-3 nmpk kantung bulat, no.4 nampk kntung dah leper. No 4 tu scan masa berapa week awk ?

Cuba scan dari bawah.