Scan tak nanpak kantung baby

Nak tanya mummies, Saya baru 4 weeks pregnant. Tapi haritu pergi clinic scan tak nampak. Kantung baby pun tak nampak. Orang cakap paling2 akan nampak kantung baby, tapi saya tak nampak masa scan. So doctor surih scan semula 8weeks nnti. Ada tak yang mcm saya ?

25 Balas

Sama macam saya, scan 4weeks taknampak kantung dan janin pun lagi. Cuma doc kata saya ada cyst 2cm. Kemudian doc suruh saya datang lagi 2minggu dan alhamdulillah dah nampak kantung dengan janin sekali dan dah ada heartbeat. Cyst saya pun hilang. Jangan risau ye, nanti scan lagi sekali mesti ada. Doa banyak banyak 😊

4y ago

7minggu 😊