Scan tak nanpak kantung baby

Nak tanya mummies, Saya baru 4 weeks pregnant. Tapi haritu pergi clinic scan tak nampak. Kantung baby pun tak nampak. Orang cakap paling2 akan nampak kantung baby, tapi saya tak nampak masa scan. So doctor surih scan semula 8weeks nnti. Ada tak yang mcm saya ?

25 Balas

Sy lps tahu pregy je,msa tahu tu 5w.so pkir tllu awl nk buat bku pink.even ad sjarah kgguran msa 7w.sabar smpai 9w6d.bru buka buku.N Dr minta nk scan,katanya mesti sy excited sbb kndungn 1st sy xdan scan n buka buku..So bila scan 9w6d tu dah nmpak bntum janin,n nmpak jantung dia dah bdgup..Tahla sy ni jnis xnk merisaukn kepala,klau scan awl2 takut xnmpk kantung kang risau plak..pdhal bby ad je..cuma dia kcik je lagi..excited tu excited jgk...sabar itu indah...bila scan 9w6d..mmg puas hati...nmpk dah bntuk bby.berbaloi bersabar..Now dah 36w.Alhamdulillah

4y ago

like your sharing 💜