Scan tak nanpak kantung baby

Nak tanya mummies, Saya baru 4 weeks pregnant. Tapi haritu pergi clinic scan tak nampak. Kantung baby pun tak nampak. Orang cakap paling2 akan nampak kantung baby, tapi saya tak nampak masa scan. So doctor surih scan semula 8weeks nnti. Ada tak yang mcm saya ?

25 Balas

Kalau scan kt klinik tu kualiti tinggi, 4 mnggu pn dh boleh nmpak. Kebanyakkan klinik pkai scan mcn kt kkia. Kelabu je kalau scan awal2. Kna g time 7w/8w bru btol2 nmpak.