Scan tak nanpak kantung baby

Nak tanya mummies, Saya baru 4 weeks pregnant. Tapi haritu pergi clinic scan tak nampak. Kantung baby pun tak nampak. Orang cakap paling2 akan nampak kantung baby, tapi saya tak nampak masa scan. So doctor surih scan semula 8weeks nnti. Ada tak yang mcm saya ?

25 Balas

Blom lg tu. Jgn gelabah mcm sy. Tak pasal2 kena refer hosp gov scan kat bwh pulak. Sbb takot ectopic. Padahal dia mmg blom ada. Scan 8 mgu ada je nampak skali heartbeat.

4y ago

Btul tu...mcm sy la..pdhl ad je cuma xnmpk sbb kcik bebenorr