Berat badan naik

Nak tanya.. Macam mana nak kawal berat badan ye? Berat saya naik mendadak. Minum air gula first okay je. Tapi doktor suruh minum air gula kali kedua jugak. Next week kena pi klinik selang sehari check BP, urine test ngan berat. Ibu2 ada pengalaman tak?

14 Balas

saya berat naik mendadak . masa 28w nanti kena minum air gula kali ke 3 kalau berat masih naik berlebihan 🤦 now masih 25w . result yang first n second okay je walaupun berat naik mendadak

2y ago

Saya pun sama, berat badan naik byk. Jom jadikan buah²an sebagai kudapan waktu lapar dan elak mkn pd tgh malam.