berat naik mendadak

kalau berat naik mendadak kena minum air gula lagi ke?, tiap 2minggu sekali berat naik mendadak, mmg kena g kk selang sehari. tiap kali check mmg semua elok. tapi nak tau kena tak. risau juga. 32w++ still akan kena minum air gula ke kalau berat naik?,

2 Balas

sme dgn sy. nurse ckp kalau naik lg 2 kg dy suruh sy repeat mnum air gula.. mslhnye nk kwl brt bdn pun ssh ble asyik lpr je. 😭

2y ago

🤭🤭🤭🤭

yeee tiap kali berat naik mdadak tiap tu laa kena minum air gula @ appt dgn pakar pemakanan.

2y ago

yke, mmg akan juga la ea , sbb skrg diorg suruh g klinik check tekanan darah, urine n jantung baby je.